Dorst Optiek

De grote verandering van deze boetiek opticien zit hem in de organisatie. De (service)balie is naar het achterste deel van deze pijpelaar verplaatst zodat deze geen blokkade vormt voor bezoekers en er op die manier geen drempel zal zijn om de winkel binnen te gaan. Tevens zorgt het ervoor dat de klant de hele winkel passeert wat de verkoop stimuleert. In het voorste deel kan men de brillen passen en aan het blok staan. In het gele deel vindt de verkoop plaats en kan men de klant voorzien van advies. In het achterste witte gedeelte kan men terecht om af te rekenen en voor onderhoud van de bril. En ook de kinderen worden hier niet vergeten…

Klant: Dorst Optiek | Waar: Zaltbommel | Marktsector: Opticien | Totaal vloeroppervlak: 100m2

Dorst Optiek

De grote verandering van deze boetiek opticien zit hem in de organisatie. De (service)balie is naar het achterste deel van deze pijpelaar verplaatst zodat deze geen blokkade vormt voor bezoekers en er op die manier geen drempel zal zijn om de winkel binnen te gaan. Tevens zorgt het ervoor dat de klant de hele winkel passeert wat de verkoop stimuleert. In het voorste deel kan men de brillen passen en aan het blok staan. In het gele deel vindt de verkoop plaats en kan men de klant voorzien van advies. In het achterste witte gedeelte kan men terecht om af te rekenen en voor onderhoud van de bril. En ook de kinderen worden hier niet vergeten…

Klant: Dorst Optiek | Waar: Zaltbommel | Marktsector: Opticien | Totaal vloeroppervlak: 100m2

Don't forget
to follow us

nl_NLNL
Scroll naar top