Dorst Optic

The biggest alteration to this boutique optician was reorganising the space. The (service) counter was moved to the rear of the narrow, elongated space so it would not obstruct visitors and discourage them from entering the shop. Making customers cross the entire shop also helps promote sales. At the front customers can try out various models, whereas the tills and repairs section are located in the white section at the back. It goes without saying we also paid some attention to the shop’s youngest customers…

Client: Dorst Optiek | Where: Zaltbommel | Sector: Optician | Total floorspace: 100m2/1076ft2

Dorst Optic

The biggest alteration to this boutique optician was reorganising the space. The (service) counter was moved to the rear of the narrow, elongated space so it would not obstruct visitors and discourage them from entering the shop. Making customers cross the entire shop also helps promote sales. At the front customers can try out various models, whereas the tills and repairs section are located in the white section at the back. It goes without saying we also paid some attention to the shop’s youngest customers…

Client: Dorst Optiek | Where: Zaltbommel | Sector: Optician | Total floorspace: 100m2/1076ft2

Don't forget
to follow us

en_GBEN
Scroll to Top