Kantoorinrichting

Share on facebook
Sharing is caring_

Kantoorinrichting

Je kantoorinrichting is bepalend voor je brand performance. Wanneer klanten op bezoek komen wil je hun verwachtingen overtreffen. Je steekt ongetwijfeld veel tijd in het opbouwen van de gewenste merkbeleving en laat geen mogelijkheid onbenut om je klanten te enthousiasmeren over jouw merk. Maar waarom zou je hier anders mee omgaan als het gaat om je kantoorinrichting? Bij Wit Design zien we enkel kansen liggen om met een passende kantoorinrichting de merkbeleving van je klanten en ook die van je eigen medewerkers te vertalen naar merkarchitectuur. Maak van jouw kantoorinrichting een levensgrote reclamezuil die precies dat uitstraalt wat jij met jouw merk wilt uitdragen. Onze interieurarchitecten gaan graag met jouw kantoor aan de slag. Ontdek de mogelijkheden van een kantoorinrichting door Wit Design.

Kantoorinrichting door Wit Design

Je hebt een reclamecampagne opgezet voor je merk waarmee je het bewustzijn van je doelgroep probeert te stimuleren. Je klanten moeten je merk niet alleen kennen, ze moeten de waarde achter het merk herkennen. De kantoorinrichting is niets meer of minder dan een geschikte manier om je merkbeleving te vertalen naar merkarchitectuur. Het team van Wit Design bestaat uit ervaren en deskundige interieurarchitecten die menig kantoor van de gewenste uitstraling voorzien hebben. Architectonisch merkdenken is onze specialiteit. We nemen een merk, die van jou in dit geval, en gebruiken dit als ons uitgangspunt. Vanaf dit punt laten onze interieurarchitecten hun creatief brein op jouw kantoor los. Een kantoorinrichting moet praktisch zijn, je medewerkers moeten er immers wel in kunnen werken. Wij combineren deze praktische toepassingen met de pijlers van het merk. Je zult merken welke bijzondere dingen een interieurarchitect allemaal met een kantoor kan bereiken.

Interieurarchitect kantoor

Je kantoorinrichting is een geschikt middel om de merkbeleving van meerdere doelgroepen te beïnvloeden. Zo is er de klant, de klant die je ten alle tijden probeert te overtuigen van de toegevoegde waarde van jouw merk. Maar zo zijn er ook zakelijke partners, precies de mensen die regelmatig jouw kantoor bezoeken voor zakelijke besprekingen. En wat is een beter moment en betere locatie om je merk te etaleren dan op je eigen kantoor tijdens een belangrijke meeting? Naast externe doelgroepen is je kantoorinrichting ook zeer bepalend voor je belangrijkste interne doelgroep: de medewerkers. Zij zijn de drijvende kracht achter je merk en het is dus van cruciaal belang dat zij zich volledig bewust zijn van je merk. Onze interieurarchitect zorgt ervoor dat je kantoor een constante herinnering voor je medewerkers is. Dit is wie wij zijn en dit is waar we het met zijn allen voor doen: dat moet on top of mind zijn bij iedere medewerker.

Interesse in een totaaloplossing van Wit Design?

Kun je met jouw merk nog winst behalen door je kantoorinrichting door een ontwerper van Wit Design onder handen te laten nemen? Ongetwijfeld, we zien altijd kansen.  Wil je alvast inspiratie opdoen of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op of bekijk ons portfolio naar de mogelijkheden. Wij zijn er klaar voor om jouw merk de volgende stap te laten zetten, en jij?

Don't forget
to follow us

nl_NLNL
Scroll naar top