Stand design

Share on facebook
Sharing is caring_

Stand design

Het op een beurs of tentoonstelling aanwezig zijn als bedrijf is vaak een logistieke en intensieve onderneming. Het is dan ook logisch dat je zelf niet de middelen en tijd hebt om het stand design te ontwikkelen. Bovendien vereist het ontwerpen van een stand design waarmee jouw merk versterkt wordt specialistische kennis en een creatief brein. Wit Design biedt, naast de beste ontwerpers, een totaaloplossing waarmee jouw stand design een absoluut succes wordt. Met behulp van moderne ontwerp- en bouwtechnieken realiseren wij een flitsende beursstand waarmee je merk of product gegarandeerd opvalt. Benieuwd wat Wit Design voor jouw merk kan betekenen?

Verbeter de merkbeleving met jouw stand design

Zien en gezien worden zijn vaak belangrijk wanneer je een beurs bezoekt. Daarbij is het belangrijk dat je, ondanks de beperkte ruimte die beschikbaar is voor je stand, in één opslag laat zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. Door het stand design over te laten aan Wit Design ben je verzekerd van een volwassen en in het oog springende stand die interesse wekt. We bieden een totaaloplossing: naast het ontwerpen van een stand design zorgen we er ook voor dat de stand gebouwd wordt die voldoet aan de meest moderne normen. Maak van je stand, dankzij ingenieus stand design, echte eye-candy op de beurs of tentoonstelling.

Architects for brand performance

Meer dan ontwerpers zijn onze medewerkers volwaardige interieurarchitecten die als geen ander weten hoe merkbeleving vertaald kan worden naar merkarchitectuur. Een uniek stand design van Wit Design draagt jouw merk niet alleen uit, maar werkt merkversterkend. De ingenieuze concepten staan volledig in het teken van het merk. Architectonisch merkdenken noemen we dat bij Wit Design. Onze werkwijze heeft ons al mooie projecten van aansprekende opdrachtgevers opgeleverd, maar we zijn nog steeds ontzettend gemotiveerd om onze kunstjes opnieuw te vertonen. Complimenten van de beursbezoekers en het behalen van jouw beursdoelstellingen: daar doen we het voor!

Interesse? Let’s work together!

Benieuwd hoe wij jouw merk in een stand design verwerken? In ons portfolio vind je tal van voorbeelden en voldoende inspiratie om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Like what you see? Onze ontwerpers staan klaar om ook met jouw stand design aan de slag te gaan. We willen graag alles over het merk en jouw bedrijf weten, want alleen dan kunnen we het beste eindresultaat bereiken. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We horen graag van je!

Don't forget
to follow us

nl_NLNL
Scroll naar top