Merkbeleving

Share on facebook
Share on Facebook

Merkbeleving

De commercie is constant aan verandering onderhevig en merken worden steeds actiever in het ontdekken en benutten van manieren waarop zij hun klanten kunnen vinden en aan hun merk kunnen verbinden. Een belangrijk onderdeel hiervan is de merkbeleving. Bedrijven buitelen dan ook over elkaar heen om hun product, dienst of merk zo goed mogelijk aan de mogelijke klant te presenteren op een zo’n origineel mogelijke manier. De tijden dat reclames alleen maar een boodschap ‘zenden’ is voorbij. Klanten willen nu actief bij het product betrokken worden. En dan komt een goed doordacht plan voor merkbeleving goed van pas. Ontwerpbureau Wit Design vertaalt merkbeleving naar merkarchitectuur. Alles met het doel om jouw brand performance te maximaliseren en zo jouw commerciële doelstellingen te bereiken.

Merkbeleving vertalen naar merkarchitectuur

Kernwaarde van een goede merkbeleving is dat de potentiele klant de waarde inziet van jouw merk. Dat betekent dat ook de klant direct bij jouw product betrokken moet worden. Merkbeleving gaat daarin verder dan een klassiek reclamesportje op de televisie of radio. Deels omdat mensen sneller verzadigd zijn door reclames, maar deels ook omdat mensen vandaag de dag zelf naar de waardes van het bedrijf zoeken. Onderdelen als duurzaamheid (in ontwerp of uitvoering), kwaliteit en vertrouwen staan hoog bij de consument in het vaandel. Deze merkbeleving terug laten komen in 3D-branding is waar Wit Design in gespecialiseerd is.

Een overtuigend verhaal

Bij het uitvoeren van merkbeleving wordt een klant niet zozeer als klant gezien, maar meer als een bezoeker. Hoe de klant het merk ervaart en beleeft is daarbij ontzettend belangrijk. Niet alleen eerste indrukken, maar ook andere ervaringen zoals horen, ruiken, voelen of proeven zijn belangrijk. Merkbeleving is doorgaans een manier om te overtuigen, maar ook om te informeren en bezoekers en klanten kennis te laten maken met jouw product of dienst. Je creëert daarmee iets van blijvende waarde, iets dat gevoelens raakt en blijft hangen. Wit Design kan daarin een overtuigende rol spelen en je bijstaan met het realiseren van merkbeleving tijdens een event, als winkelinrichting of beursontwerpen. Met een goede merkbeleving verleg je de grenzen van de traditionele reclame en breng je een overtuigend verhaal.

Interesse? Let’s meet

Tussen de drukke bedrijvigheden door is het logisch dat je niet altijd stilstaat bij marketing, reclame of laat staan merkbeleving. Waarom zou je het ook zelf doen? Wit Design is een ervaren partner als het gaat om jouw merk, dienst of product in de schijnwerpers te zetten. Wij laten je klanten op een verrassende manier kennismaken met je merk. Daarom maken wij gebruik van diverse technieken of inrichtingen voor stands, winkelruimtes of kantoorpanden. Benieuwd naar onze technieken en eerder werk? Op onze website vind je een uitgebreid portfolio. Zo krijg je alvast een beeld van onze werkwijze en visie. Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek en kijken mee naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw optimale merkbeleving.

Don't forget
to follow us

nl_NLNL
Scroll naar top