Ruimtelijk concept

Share on facebook
Sharing is caring_

Ruimtelijk concept

Bij het creëren van een beursstand of ander soort balie is het gebruikelijk om vanuit een ruimtelijk concept, een soort ontwerp, te werken. Dit ruimtelijk concept bestaat vaak uit een heel plan waarbij de omgeving en het te bouwen of plaatsen object centraal staat. Wit Design maakt, voordat we beginnen aan onze ontwerpen, altijd een gedetailleerd ruimtelijk concept. Hierin worden allerlei punten in meegenomen. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Hieronder lees je meer over onze werkwijze en hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw stand of winkelinrichting.

Ruimtelijk concept uitwerken

Naast het plannen en bedenken van diverse ruimtelijke concepten en ontwerpen is Wit Design ook de ideale partner om over jouw plannen te sparren en ook om het uiteindelijke concept volledig uit te werken. Of je nu op zoek bent naar een ruimtelijk concept voor een balie waarmee je op een beurs staat of als je op zoek bent naar een pop-up store die langer mag blijven staan: Wit Design staat graag aan jouw zijde en denkt mee over het ruimtelijk concept. Dankzij onze vele jaren aan ervaring hebben we een pragmatische aanpak ontwikkeld waarmee we het ruimtelijk concept snel en vakkundig neer weten te zetten.

Architects for brand performance

Bij Wit Design ontmoet je een team van gedreven professionals die niets liever doen dan een ruimtelijk concept zo ontwerpen dat het vrijwel een op een tot werkelijkheid gerealiseerd kan worden. Belangrijk punt is daarbij dat een concept ook uitvoerbaar moet zijn en binnen de door jouw gestelde kaders blijft. Wij luisteren aandachtig naar je wensen en zetten deze om in heldere ruimtelijke concepten waarin je in een oogopslag ziet hoe wij te werk gaan en wat je zoal van onze werkzaamheden kunt verwachten. Dankzij het gedetailleerde niveau van het concept krijg je een goed beeld van de potentie van het eindresultaat.

Laat Wit Design met je meedenken

Dankzij onze creatieve ontwerpers, hebben wij genoeg ervaring en deskundigheid om een ruimtelijk concept tot een uniek ontwerp te realiseren. Wij vinden het contact met onze opdrachtgevers erg belangrijk. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat je op de hoogte blijft van de voortgang van het project. Wil je graag samen met Wit Design naar een ruimtelijk concept toewerken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Een goed project, zeker in het geval van een beurs of stand, valt of staat met een ruimtelijk concept. Ga je voor zekerheid? Kies dan voor Wit Design. Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je meer weten over de opdrachten die we in het verleden hebben gedaan? Bekijk ons online portfolio en neem contact op als onze opleveringen je bevallen.

Don't forget
to follow us

nl_NLNL
Scroll naar top