Showroom interieur

Share on facebook
Share on Facebook

Showroom interieur

Een interieur van een showroom is het visitekaartje van je bedrijf en vaak ook de eerste aanblik die je klanten of bezoekers van je bedrijf en de producten die je verkoopt krijgen. Het is daarbij belangrijk dat de aandacht van je bezoeker wordt getrokken, niet alleen door de producten die je verkoopt maar ook door de omgeving en uitstraling van een showroom. De creatieve ontwerpers van Wit Design weten precies hoe ze jouw showroom interieur kunnen inrichten om het maximale uit jouw showroom te halen.

Uniek showroom interieur door Wit Design

Het doel van een showroom interieur is om mensen aan te sporen bij je over de drempel te stappen en tot een koop of actie aan te zetten. Een showroom interieur moet prikkelen, misschien amuseren maar vooral een goed beeld van jouw producten of diensten geven. Een aanlokkelijk interieur van je showroom is daarbij onmisbaar en de klant moet zich als het ware een soort van ‘thuis’ voelen. Maar hoe maakt het interieur van je showroom mensen enthousiast en hoe zorg je ervoor dat je showroom interieur het karakter van je bedrijf vangt? Onder andere door het juiste gebruik van belichting en verlichting, ornamenten en ook het gebruik van kleuren. Toch moet een showroom interieur nooit te druk zijn of een kakofonie aan kleuren, licht of geluid hebben. Een juiste balans is daarin zeker belangrijk. Slim is om hiervoor een professional in te schakelen. Wit Design heeft ruime ervaring op het gebied van het ontwerpen van een showroom interieur.

Professionele service

Dankzij de professionele service van Wit Design wordt het ontwerpen van je showroom interieur volledig uit handen genomen door onze ontwerpers. Hoewel onze ontwerpers precies weten wat een ontwerp nodig heeft, hebben ze jouw input nodig om het ontwerp af te stemmen op jouw bedrijf. Om deze reden gaan ze uitgebreid in gesprek met jou en je collega’s om het verhaal achter het bedrijf te weten te komen. Dit resulteert in het ontwerpen van een showroom interieur dat perfect afgestemd is en naadloos op je bedrijf aansluit. Tijdens de ontwerpfase houden we je uiteraard op de hoogte van onze voortgang en betrekken we je bij alle belangrijke beslissingen.

Interesse? Neem contact op

Bij Wit Design weten we als geen ander hoe we het interieur van jouw showroom kunnen inrichten of restylen. Eigenlijk is een showroom een permanente (beurs)stand, waarmee je de positieve kenmerken van jouw merk of product uitstraalt. Door onze jarenlange ervaring met interieurs van showrooms in de autobranche, verlichtingsindustrieën, presentatieruimtes voor soft- en hardware en meubelzaken hebben wij de juiste kennis en kunde in huis. Onze ontwerpers zijn dan ook echte specialisten op deze gebieden. Interesse in een showroom interieur door Wit Design? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met Wit Design door middel van ons contactformulier. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan ook eens onze portfolio’s

Don't forget
to follow us

nl_NLNL
Scroll naar top