Bas de Wit

Creative director

Ruudt Hageman

Projectmanager

Evie Kemps

Designer

Team

Wit Design is een interieur-designbureau dat gespecialiseerd is in brand communication. Of beter nog, op architectuur gebaseerde merkconcepten. We zijn een flexibele partner en leveren service op maat. Altijd hongerig naar verbetering, steunen op de goede reputatie van Wit Design doen we liever niet. 

Ons team bestaat uit een groep creatieve, sociale en zeer gespecialiseerde ontwerpers die zeer toegewijd zijn aan het leveren van resultaten voor Wit Design en voor onze opdrachtgevers. Om onze werkzaamheden en de communicatie met opdrachtgevers efficiënt in te richten zorgen we ervoor dat je altijd de persoon te spreken krijgt die daadwerkelijk het werk uitvoert. De mensen die jij leert kennen tijdens het kennismakingsgesprek zijn dan ook dezelfde mensen die je tijdens het proces begeleiden. Samenwerken voor het beste resultaat, met elkaar en met anderen, dat is de drijvende kracht achter het team van Wit Design.

 

Where it all started

Toen Hans de Wit veertig jaar geleden begon met het ontwerpen van stands, zag hij al in dat je veel waarde aan een merk kan toevoegen door het een ruimtelijke dimensie te geven. Een merk boven zichzelf uit laten stijgen, zonder artificiële, aandachttrekkende elementen. “Hoe meer franje, hoe minder je van een merk overhoudt”. Hij nam het merkverhaal en de merkdoelstellingen als uitgangspunten bij zijn ontwerpen om stands met ‘soul’ te creëren. Na 37 jaar in het vak heeft Hans het stokje overgedragen aan zijn zoon, Bas. Na een studie architectonische vormgeving besloot hij eerst zijn eigen pad te bewandelen, totdat hij op zijn dertigste bij zijn vader in dienst trad. Nu is Bas als creative director van Wit Design verantwoordelijk voor zijn vaders nalatenschap. 

 

Brand architects
with skills, nice
to meet you_

Don't forget
to follow us

nl_NLNL
Scroll naar top