Thonet

Thonet asked Wit Design to restructure their showroom. By using graphic canvasses as dividers and adding a number of movable displays we created new zoning with minimal means. The displays can later be reused for shop-in-shop applications. In the heart of the showroom, with its catwalk of Thonet classics, a heritage wall was assembled that tells the history of the Thonet brand.

Client: Thonet | Where: Beesd | Sector: Furniture | Total floorspace: 530 m2/5705 ft2

Thonet

Thonet asked Wit Design to restructure their showroom. By using graphic canvasses as dividers and adding a number of movable displays we created new zoning with minimal means. The displays can later be reused for shop-in-shop applications. In the heart of the showroom, with its catwalk of Thonet classics, a heritage wall was assembled that tells the history of the Thonet brand.

Client: Thonet | Where: Beesd | Sector: Furniture | Total floorspace: 530 m2/5705 ft2

Don't forget
to follow us

en_GBEN
Scroll to Top