BenQ

In 2020, 2019’s basic stand concept was adapted to create a new, more open structure at the front. Using the theme of ‘skydiving’ various AV products and solutions were presented to the public. The routing in this stand was a key factor in its success. Via a ‘mandatory’ route guests were guided through the world of BenQ and got to see all their innovations along the way. The attention to finish, choice of materials and content made this a high-quality stand, which resulted in an award for Best Design by Exhibitor Magazine in their large stands category.

From the jury report:

The judges loved the skydiving theme that ran throughout the entire attendee journey and helped us spotlight our offerings in unique and memorable ways. They also noted the strong and effective use of wayfinding, which enhanced the guest experience.

Client: BenQ | Where: Rai Amsterdam – ISE | Sector: Electronics | Total floorspace: 280m2/3014ft2 floorplan, 50m2/538ft2 upper level

BenQ

In 2020, 2019’s basic stand concept was adapted to create a new, more open structure at the front. Using the theme of ‘skydiving’ various AV products and solutions were presented to the public. The routing in this stand was a key factor in its success. Via a ‘mandatory’ route guests were guided through the world of BenQ and got to see all their innovations along the way. The attention to finish, choice of materials and content made this a high-quality stand, which resulted in an award for Best Design by Exhibitor Magazine in their large stands category.

From the jury report:

The judges loved the skydiving theme that ran throughout the entire attendee journey and helped us spotlight our offerings in unique and memorable ways. They also noted the strong and effective use of wayfinding, which enhanced the guest experience.

Client: BenQ | Where: Rai Amsterdam – ISE | Sector: Electronics | Total floorspace: 280m2/3014ft2 floorplan, 50m2/538ft2 upper level

Don't forget
to follow us

en_GBEN
Scroll to Top